Jos valtio sallii terrorin kansalaisia kohtaan, onko se *valtioterroria*?

Mitä tämä tarkoittaa, että suomalaisia tapetaan ja raiskataan yksitellen, eikä tekijöitä poisteta vapaina liikkumasta? Uutisia tapauksista, joissa esivalta ei ole pystynyt suojelemaan kansalaisia, on viime viikoltakin aivan liikaa. Forssassa suomalaispojan pahoinpitely sai maljan kuohumaan yli, lauantaina aikuiset turvapaikanhakijat pahoinpitelivät Nurmijärvellä 18-vuotiaan joka yritti puuttua pikkusikonsa hakkaamiseen. Turun Sanomien lista Lounais-Suomen viikonlopusta on hyytävä:

 • Turussa ja Raumalla ulkomaalaistaustaiset pahoinpitelivät kantaväestöön kuuluvia. Molemmissa tapauksissa pahoinpitelijät olivat liikkuneet ryhmässä. Kumpikin pahoinpidelty oli voimakkaassa humalatilassa. Pahoinpitelyn jälkeen tekijät olivat hajaantuneet juosten eri suuntiin.
 • Poliisi tutkii tapauksia pahoinpitelynä ja törkeänä pahoinpitelynä. Kummassakaan tapauksessa epäillyistä ei ole vielä saatu tarkempia tietoja tai tuntomerkkejä.
 • Turun Runosmäessä ulkomaalaistaustainen mies pahoinpiteli naista metsikössä. Teko keskeytyi, kun asianomistaja oli ilmoittanut poliisin olevan tulossa paikalle.
 • Turun Pernossa sivullinen puuttui raiskaukseen. Lähistöltä pusikosta makaamasta otettiin kiinni ulkomaalaistaustainen mies rikoksesta epäiltynä.
 • Turun Jyrkkälässä poliisi hälytettiin ulkomaalaistaustaisten sukuriitaa selvittämään. Asiaa selviteltäessä henkilöt kävivät yllättäen partion kimppuun. Yksi henkilöistä oli aseistautunut paksulla ketjulla, jonka päässä oli raskas lukko.
 • Partio joutui käyttämään kaasusumutinta ja etälamautinta toisten henkilöiden häiritessä poliisin toimia. Poliisia vastustaneita henkilöitä on pidätettynä. Asiaa tutkitaan virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.
 • Viikonlopun aikana Turun Halisista sekä TYKS:n ympäristöstä saatiin pari ilmoitusta tummaihoisesta miehestä, joka oli ahdistellut ja kourinut naisia. Asiaa tutkitaan seksuaalisena ahdisteluna.

Tässä eivät ole kaikki tapaukset, vain  Turun ja Rauman seudun. Ainakin Jyväskylästä kuuluu samansuuntaista, ja nyt puhutaan vain poliisin medialle raportoimista. Suomalaiset on jätetty suojattomiksi maahan päästettyjen barbaarien riehuessa?

 

http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/2763188/Poliisi+tutkii+pahoinpitelyita+ja+seksuaalirikoksia+Turussa

 

One thought on “Jos valtio sallii terrorin kansalaisia kohtaan, onko se *valtioterroria*?

 • 29.8.2016 at 11:51
  Permalink

  Se ei ole valtioterroria, se on kansanmurha !!

  Saksassa puhutaan merkelin politiikasta kansanmurhana. Ja jos mietitään niin ei se juuri muuta ole:

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.