Kalifaatin lapsitappajina eurooppalais-syntyisiä.

Että monikulttuurinen perhe on yksinhuoltaja ja yksi tai useampia lapsia, se ei nykyisin herätä huomiota, kuten ei myöskään tapaukset joissa isä katoaa lapsineen  kehitysmaahan jättäen äidin ilman tietoa miten lapset voivat. Joskus näistä lapsistaa kuuluu, hyvää tai huonoa.

ABUABDULLAALBRITANNI000222222ISIS-Da’eshin uusimmalla videolla esitellään terroristien lapsisotureita teloittamassa vangittuja kurdeja. Lapset esitellään heidän kotimaidensa mukaan, ja kuvaan merkitty vaaleasilmäinen poika on nimetty Abu Abdulla al Britaniksi. Tällä ilmaistaan että hänen kotimaansa on Englanti.

Lapsia on jo tavattu itsemurhapommittajina, ja on tietoja lapsia jihadiin aivopesevistä keskuksista. Millä oikeudella  islamistit katsovat voivansa valehdella lapsille ja lähettää nämä tappaamaan ihmisiä, ja kuolemaan itse? Di-gold

Asiasta kertoivat Iltalehti ja Express.

 

 

 

 

JOOJONES0000001Mrs. Jones, kasvatit pojastasi kunnon muslimin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.