Illalla tappelee, päivällä selittää viattomuuttaan.

Lehden haastattelussa viatonta uhria, videolla hyökkää autossaolevien kimppuun. ”Rabi” tais jäädä kiinni muunnetusta totuudesta?

Iltalehti: ”Turvapaikanhakijoiden mukaan suomalaiset puolestaan tulivat uhkaavana joukkona kohti vastaanottokeskusta, jonka vuoksi he lähtivät ulos. -”Emme tiedä, miksi he olivat tulossa tänne. Tilanne on muuttunut niin uhkaavaksi, että emme uskalla enää lähteä kauppaan tai keskustaan”, Irakista Suomeen tullut Hoshyar kertoo.

”Tilanne on kaoottinen. Useampia turvapaikanhakijoita on uhkailtu ja pahoinpidelty. Yksi hakattiin sairaalakuntoon. Minunkin kimppuuni käytiin jokin aika sitten. Meidän ei ole enää turvallista liikkua kaupungilla”, irakilainen Rabi sanoo.”

 

Siteeraus ja Rabin kuva Iltalehdestä 24.08.2016.

15 thoughts on “Illalla tappelee, päivällä selittää viattomuuttaan.

 • 25.8.2016 at 01:20
  Permalink

  Kotimaassa on varmaan asiat paremmin. Sinne sitten mars mars… Sielä ei tarvitse pelätä uhkaavia ulkomaalaisia.

  Reply
 • 25.8.2016 at 07:14
  Permalink

  Niin kauheen viattomia kun ovat niin kovasti ihmetyttää minkä takia noinkin viattomat ihmiset koittivat raiskata pikkusiskoni hänen poistuessa baarista. Siinä tosin onnistumatta kauhean tuurin takia. Luojalle kiitos siitä. Raiskausyritys ei riittänyt vaan sen jälkeen alkoi piina ja kyttäys somen kautta.

  Reply
 • 25.8.2016 at 09:08
  Permalink

  Eikö toimittaja voisi millään paneutua ratkaisemaan, mistä tämä tappelu johtuu. Eivät nämä turvapaikanhakijat ole tänne tulleet tappelemaan. Mitä järkeä lähteä väkivaltaa pakoon ja aloittaa se uudessa paikassa. Kyllä he tarvitsevat sioihen provosoivan ryhmän.
  Toimitus tekisi suuren palveluksen jos vihan lietsonnan sijaan rupeaisi rakentamaan rauhaa. Hakemaan syytä miksi suomalaiset (lehteähän eivät muut lue) vihaavat. Miksi he huutelevat jopa lapsille.

  Reply
 • 25.8.2016 at 10:00
  Permalink

  Laittakaa nyt forssalaiset tuon sairaan sekopään naama mieleen. Kyseessä on patologine valhehtelija mikä on vaarallinen naisille ja lapsillekkin. Poliisit suojelevat näitä sekopäitä viimeiseen mieheen joten niiltä ei ole apua tulossa.

  Reply
 • 25.8.2016 at 10:01
  Permalink

  Laittakaa nyt forssalaiset tuon sairaan sekopään naama mieleen. Kyseessä on patologine valhehtelija mikä on vaarallinen naisille ja lapsillekkin. Poliisit suojelevat näitä sekopäitä viimeiseen mieheen joten niiltä ei ole apua tulossa.

  Reply
 • 25.8.2016 at 10:14
  Permalink

  Jumalauta vitun savanniapina tulee tänne ja leikkii perkele enkeliä‼️ Poljetaa tosta veljet ja siskot paskat pihalle ennen seuraavaa valhemedian juttua‼️

  Reply
 • 25.8.2016 at 10:40
  Permalink

  Ensin hakkaa kepakolla tyttöjen autoo Mitä ne tytöt hänelle teki Kyllä se on tytöt jotka pelkäs.

  Reply
 • 25.8.2016 at 11:27
  Permalink

  Forssalaiset, ottakaa koriseutunne taas haltuun. Tulokkaiden sikailuja ei tarvitse sietää!

  Reply
 • 25.8.2016 at 12:40
  Permalink

  Muistakaa että kaikki islaminuskoiset ovat taqiyyaan kautta patologisia valehtelijoita, Koraani käskee siihen ja totisesti Allah on suurin harhauttaja.

  Reply
 • 25.8.2016 at 14:20
  Permalink

  Mamujen haukkuminen siitä, että Suomessa on mamuja, on järjetöntä, lapsellista ja vähä-älyistä. He ovat tulleet Suomeen Suomen lakien mukaan laillisesti, hakemaan turvapaikkaa. Jos joku on tilanteeseen ”syyllinen”, se on itse valitsemamme eduskunta, joka lait säätää.

  Antakaamme kunnia niille, joille kunnia kuuluu, ja sen mukaisesti heille kenkää eduskunnasta. Jos muutosta halutaan, pitää vaihtaa kaikki ”vanhat” edustajat, muutoin ei mitään tapahdu.

  Reply
 • 26.8.2016 at 07:42
  Permalink

  Minä näin tuon videon missä tämä kyseinen uhrilammas hyökkäsi tyttöjen auton kimppuun
  ovat saaneet kielteisen päätöksen joten äkkiä ulos maasta.ovat suuri turvallisuusriski

  Reply
 • Pingback: Merzi Ahlgren oikaisee: Forssan kahakassa ei ammuskeltu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.