Lapsia itsemurhapommittajina, -useita tapauksia parissa päivässä.

Gaziantepissa Turkissa iskettiin tuhoisin seurauksen kurdien hääjuhlaan. Itsemurhapommittajat ovat iskeneet nyt myös Irakissa, ja ainakin yhdessä tapauksista tekijänä on lapsi. Turkin ja Irakin viranomaiset epäilevät kampanjasta ”islamilaista kalifaattia”, ISIS-Da’eshia.

Gaziantepissa hääjuhlaan iskenyt itsemurhapommittaja oli viranomaistiedon mukaan 12-14 vuotias poika. Nyt Kirkukissa onnistuttiin estämään 11-13 vuotian pojan itsemurhaisku shia-moskeijan edustalla.

Asiasta kertoi Iltalehti.

Tiedustelutiedon mukaan ISIS-Da’eshilla on erityinen koulutuskeskus, jossa lapsia indoktrinoidaan täyteen vihaa ja raivoa, ja heistä koulitaan eläviä pommeja. Meidän onneksemme näin aivopestyt skidit eivät ilmeisesti pysy ”räjähdysherkässä” tilassa kuin vain rajoitetun ajan? Ennen Suomeen asti ehtimistä, joko poksahtavat tai motivaatio laskee alle räjähdysherkkyyden.

Daily Mail.

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.