Göteborgissa asuntoon heitetty käsikranaatti.

Ruotsissa on jälleen havaittu värinää: Malmön pommi räjähti kadulla, ilmeisesti aiheuttamatta henkilövahinkoja, Göteborgissa räjähti asunto kerrostalossa. Lapsi menehtynyt, useita loukkaantuneita. Poliisin mukaan Göteborgin räjähdyksen on aiheuttanut ikkunasta sisään heitetty käsikranaatti.

Sairaalassa menehtyneen lapsen kerrotaan olleen 8 vuotias. ”Asunnossa oli hyvin monta lasta ja aikuista, joten huomattavasti useampi olisi voinut loukkaantua”, kertoi poliisin tiedottaja Thomas Fuxborg yleisradioyhtiö SVT:lle.

Poliisi pitää mahdollisena, että räjähdys liittyy jengien välienselvittelyyn. Asunnossa on poliisin mukaan kirjoilla useita ihmisiä, jotka on tuomittu törkeistä väkivaltarikoksista.

Asunnossa asui muun muassa mies, joka aiemmin tänä vuonna tuomittiin Göteborgin Vårväderstorgetilla tapahtuneesta ammuskelusta. Siinä kuoli kaksi ihmistä ja haavoittui kahdeksan. Mies tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen.

 

Asiasta kertoi Iltalehti. ja Yle.

Aftonbladet Vårväderstorgetin ammuskelusta, ja Exponerat samasta tapauksesta.

Käsikranaatista kertoi Expressen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.